یکی از روش های « خیلی از نظر من خوب» عصاره گیری از قهوه که شما توی این روش زمان زیادی رو برای کامل شدن عصاره گیری باید بزارین . دو مدل رایج « کلد برو »  داریم . یکی به روش همجواری آب و قهوه به مدت ۲۴ ساعت توی یخچال .
یک روش هم که به روش هلندی یا «cold drip» معروف هست  و شکل جذابی هم داره به اینصورت  هست که آب و یخ در بالا قرار داره و طی یکی فاصله زمانی مشخص و‌منظم  بستگی به تنظیم، مثلا ۱ ثانیه ۱ ثانیه، قطره ی آب روی قهوه میزیره و عصاره گیری انجام میشه . مهم ترین چیز توی کلد برو  که تاثیر زیادی روی طعم اون داره نسبت «Ratio» ی عصاره گیری هست که یعنی ما باید اونقدر از قهومون شناخت داشته باشیم که بتونیم بهترین نسبت عصاره گیری رو برای قهومون پیدا کنیم .
در کل کلد برو خیلی قهوه‌ی خوش طعمی هست که شما میتونید توی دمای محیط یا با یخ یا هر چیزی که‌دوست دارین امتحانش کنین و‌از قهوتون لذت ببرین .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هد هد Beth علی اکبر خرید خانه ملک مسکونی در تهران خرید پکیج دیواری و اسپلیت و کولر گازی در شیراز آنلاین خرید دستگاه وکیوم مردانه با بهترین قیمت و کیفیت سیلیس دنیای تکنولوژی وبلاگ نویس | Blogger